GIPS groep 8 - 18 maart 2013

De kinderen van groep 8 hebben meegedaan met GIPS (Gehandicapten Informatie Project Scholen). Zij hebben ervaren hoe het is om een handicap te hebben en ze hebben hun vragen kunnen stellen. De kinderen vonden het erg interessant en indrukwekkend. Een van de medewerkers van GIPS was erg enthousiast over de vragen die de kinderen van groep 8 durfden te stellen.Hieronder vindt u een stukje uit de e-mail die Elza Visser, een medewerker van GIPS achteraf stuurde.

"Het GIPS-project is altijd erg leuk voor ons om te doen, maar gisteren was weer zo'n extra bijzondere gastles met zeer sociale kinderen die ook nog vele vragen durfde te stellen. Daar waren toch hele bijzondere vragen bij, die we nog niet eerder gehad hadden. Vragen over hoe iets voelde of we ons schaamde, er werd diep over de handicaps nagedacht. Kortom, we hebben een hele fijne gezellige gastles kunnen geven, waar wij als vrijwilligers ook van hebben kunnen genieten. Hartelijk bedankt!"