Schoolvoetbaltoernooi 2013 - 20 april 2013

Op dinsdag 30 april staan de jongens van groep 8 in de finale van het schoolvoetbaltoernooi! Zij spelen tegen de jongens van het Mozaïek en gaan proberen om die prachtige beker in de wacht te slepen. Naast de beker in de categorie oudste jongens zijn wij één van de scholen die in de top drie staat voor de Fair Play Cup! De mensen van Jeugd Actief hebben dit jaar extra gelet op Fair Play en wij willen deze prijs natuurlijk ook hartstikke graag winnen! Daarom zouden wij het heel leuk vinden als jullie allemaal om 15.45 uur aanwezig willen zijn bij v.v. LRC met spandoeken om (hopelijk) de Fair Play Cup in ontvangst te nemen en daarna de jongens van groep 8 aan te moedigen!

HOBBITSTEE, VET COOL, OLÉ OLÉ!

De foto's van alle jongens en meisjes die hebben meegedaan aan het schoolvoetbaltoernooi, kunt u terug vinden in ons foto-album.