KAMPIOENEN - 03 mei 2013

Afgelopen Koninginnedag moesten de jongens van groep 8 voetballen tijdens de finale van het schoolvoetbaltoernooi tegen het Mozaïek. De jongens hadden zich goed voorbereid en hadden een enthousiaste coach, Leon Hoegee.

Dit jaar konden we niet één, maar twee bekers winnen. Jeugd Actief Leerdam heeft dit jaar namelijk ook heel goed gekeken hoe sportief de spelers waren en hoe de supporters hun teams hebben aangemoedigd. De school die hier het beste in geslaagd was, kon de Fairplaycup winnen.

De jongens begonnen de wedstrijd met een 0-1 achterstand. Gelukkig wisten de jongens nog voor de rust de stand op 1-1 te brengen door een score van Metin. Na de rust werd het spel nog fanatieker en kreeg Yannick een vrije trap. Het lukte hem om de bal in één keer in het doel te schoppen en zo werd de stand 2-1 voor de Hobbitstee. Daarna leek de wedstrijd nog een eeuwigheid te duren, maar uiteindelijk klonk het eindsignaal en was het een feit... De jongens van groep 8 waren kampioen geworden en mochten de prachtige beker in ontvangst nemen!

En... We hebben ook nog eens de fairplaycup gewonnen! Alle teams hebben zich netjes gedragen en alle drie de woensdagen stonden er veel enthousiaste ouders, leerkrachten en leerlingen langs de lijn met spandoeken de voetballers aan te moedigen.

We mochten dus twee bekers mee naar school nemen en daar zijn wij, de juffen en meester van de Hobbitstee, enorm trots op! En hierbij willen we dan ook alle voetballers feliciteren met het winnen van de fairplaycup en de jongens van groep 8 met het winnen van de beker in de categorie oudste jongens!