CONTACTGEGEVENS

Prinses Irenelaan 2a
4141 ES Leerdam
0345-614977
hobbit@obsdehobbitstee.nl

Meer

Agenda


Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland.

Archief

Classic Express - 12 juli 2013

Beste Marc en Marieke, bedankt voor de Classic Express. Het was heel leuk. En we hebben op de websites gewerkt. En de cd geluisterd. En het filmpje gekeken. En de websites  bijv. Bennie Briljant.nl en kies je instrument.nl.

Nog bedankt voor die leuke Classic Express.

Jurgen Hogenelst

 

 

Ik vond het super leuk en de banken zaten heel lekker in de bus. De alt viool vond ik ook leuk, de cd vond ik ook leuk en ook het blad. Dat blad kon ik wel 20 keer doorlezen. Bennie Briljant vond ik leuk en ook kies je instrument, dat was op de computer. Toen de Classic Express voorbij was toen dacht ik jammer. Maar de bus moest ook naar andere steden. Oja we hadden ook nog een filmpje gekeken en cd geluisterd.

Jim van Zandwijk

 

 

Een week voor de Classic Express moesten we naar de computer en naar www.benniebriljant.nl en www.kiesjeinstrument.nl. We keken een filmpje met juf Anja en op vrijdag gingen we een cd luisteren met juf Elfride. En toen gebeurde het, toen gingen we naar de Classic Express. We liepen en liepen en toen zagen we hem staan de bus. We moesten onze schoenen uitdoen en als je kreeg sokken die je mocht houden. Ze gingen muziek voor ons spelen dat was echt hele mooie muziek. Toen gingen we weer naar school dat was jammer. Het was een topdag!

Sam van Rooij