Kinderboekenweek 2013 - 07 oktober 2013

Afgelopen maandag is de kinderboekenweek met het thema 'Klaar voor de start' geopend. Als opening gingen juf Wendy en meester Alexander onder leiding van de scheidsrechter juf Anja de strijd met elkaar aan. In eerste instantie dachten de kinderen dat het ging om een bokswedstrijd, maar het bleek te gaan om een schaakwedstrijd. De kinderen hebben de juf en en de meester aangemoedigd en het openingslied met elkaar gezongen. De aankomende twee weken wordt er aandacht besteed aan het thema sport en spel in de klas door boeken te lezen en opdrachten uit te voeren. De onderbouw besteedt tijd aan gezelschapsspellen. De midden- en bovenbouw kunnen leren dammen en schaken en zij kunnen meedoen aan een toernooitje in de school.