Hobbitwoodfeestje - 30 november 2013

Op vrijdag 29 november hebben de kinderen van groep 6, groep 7 en groep 8 een feestje gehad op de Hobbitstee. Het thema was Hobbitwood: glitter en glamour! De kinderen kwamen als bekende filmsterren, met glitters in de haren en prachtige jurken en smokings. De hele avond zijn er foto's gemaakt. Deze foto's zijn te zien op deze website in het fotoalbum: Hobbitwoodfeestje. Hier kunt u de prachtige Hobbitsterren bewonderen! De kinderen hebben corsages en strikjes gemaakt, tegen elkaar gestreden tijdens de filmquiz, leren stijldansen en popcorn gegeten bij de zwart-witfilms. We hebben de leuke en gezellige avond afgesloten met een playbackshow. De derde plaats was voor groep 6, de tweede plaats voor groep 8 en de eerste plaats voor groep 6a. Kortom: het was een geslaagde avond!