FINALE OP KONINGSDAG - 11 april 2014

Afgelopen weken hebben veel meiden en jongens uit groep 5 t/m 8 meegedaan aan het schoolvoetbaltoernooi. Alle teams hebben fanatiek met elkaar gestreden voor een plaatsje in de finale. Sommige teams waren dichtbij en kwamen in de kwartfinale of de halve finale. De jongens uit groep 6 is het zelfs gelukt om door te dringen tot de finale op Koningsdag (26 april). De organisatie van Jeugd Actief was erg te spreken over de sportiviteit van onze voetballers EN de toeschouwers die met spandoeken, ballonnen en vlaggetjes aan de zijlijn stonden om onze voetballers aan te moedigen. Samen met één andere school zitten wij daarom nog in de race voor de Fairplay Cup. Of we de Fairplay Cup winnen horen wij op Koningsdag bij de start van de finaledag! We hopen natuurlijk dat jullie allemaal komen om (hopelijk) de Fairplay Cup in ontvangst te nemen en natuurlijk om onze kanjers aan te moedigen die in de finale staan! De finaledag wordt om 15.30 uur officieel geopend door alle teams te presenteren en de Fairplay Cup uit te reiken. Er worden veel toeschouwers verwacht, dus zorg dat u op tijd bent!
Voor alle foto's van het schoolvoetbaltoernooi kunt u terecht op de website van Jeugd Actief: