CONTACTGEGEVENS

Prinses Irenelaan 2a
4141 ES Leerdam
0345-614977
hobbit@obsdehobbitstee.nl

Meer

Agenda


Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland.

Archief

Groep 8 komt in actie! - 12 april 2014

De kinderen van groep 8 hebben besloten een week lang geld op te halen voor het goede doel. Zij hebben ervoor gekozen om geld op te halen voor stichting ALS. ALS is een aandoening aan het zenuwstelsel. Deze aandoening verzwakt de spieren en kan er uiteindelijk voor zorgen dat iemand komt te overlijden. Daarom heeft groep 8 besloten om in actie te komen! 

 

Onder leiding van rapper Double G hebben de kinderen afgelopen weken geleerd om te rappen. Op vrijdag 11 april laten zij om 19.00 uur aan geïnteresseerde toeschouwers zien wat zij hebben geleerd en hoe zij een geweldige show neer kunnen zetten. Bij binnenkomst wordt iedereen om 1 euro gevraagd en er worden ook dingen geveild.

 

Daarnaast gaan de kinderen van groep 8 karweitjes uitvoeren. Een aantal voorbeelden van karweitjes die zij gaan uitvoeren: auto's wassen, glas naar de glasbak brengen en bladeren opharken.  

 

Ook de andere kinderen van De Hobbitstee helpen mee. Alle kinderen kunnen een steentje bijdragen door statiegeldflessen op te halen en in te leveren bij groep 8. 

 

Op donderdag 17 april worden de opbrengsten van de flessenactie, de rapavond en de karweitjes bij elkaar opgeteld en komt het eindbedrag natuurlijk op onze website te staan!

 

Wij zijn enorm trots op de geweldige inzet van groep 8 om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel!