CONTACTGEGEVENS

Prinses Irenelaan 2a
4141 ES Leerdam
0345-614977
hobbit@obsdehobbitstee.nl

Meer

Agenda


Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland.

Archief

Hoera... 35 jaar! - 23 mei 2014

Hoera! De Hobbitstee bestaat 35 jaar en dat moet gevierd worden! Op vrijdag 23 mei organiseert de ouderraad een groot feest voor alle kinderen en leerkrachten van de Hobbitstee. Er komen 3 grote barbecues om iedereen van eten te voorzien en daarna is het tijd om gezellig te dansen tijdens de kinderdisco. Vanaf 18.45 uur zijn ook de ouders van harte welkom om nog even mee te dansen of gezellig te kletsen. 

 

Maandag 26 mei gaan we gewoon door met het feest en hebben we nog meer leuke activiteiten op school. Deze dag hebben wij omgetoverd tot 'dag van de poëzie'. De kinderen van de onderbouw gaan op vossenjacht op zoek naar bekende figuren uit bekende verhalen. De kinderen van de bovenbouw gaan aan de gang met beeldtaal, verschillende dichtvormen en creativiteit. 's Middags wordt de onderbouw vermaakt door een optreden van een speciale gast. De bovenbouw wordt vermaakt met een leuke film, limonade en popcorn! 

 

Dinsdag 27 mei is er vanaf 16.30 uur een vrijmarkt en een boekenmarkt. Deze dag wordt ook onze nieuwe schoolbibliotheek geopend en dit wordt gedaan door Edward van de Vendel (schrijver). Iedereen is welkom om te kijken wat de kinderen verkopen op de vrijmarkt of er nog leuke boeken tussen zitten op de boekenmarkt of om gewoon gezellig een kijkje te komen nemen in onze school met nieuwe bibliotheek. De opbrengst van de boekenmarkt gaat naar de schoolbibliotheek, zodat we onze bibliotheek nog verder kunnen uitbreiden. 

 

We hopen u allemaal te zien op dinsdag 27 mei vanaf 16.30 uur!