CONTACTGEGEVENS

Prinses Irenelaan 2a
4141 ES Leerdam
0345-614977
hobbit@obsdehobbitstee.nl

Meer

Agenda


Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland.

Archief

Lustrumactiviteiten - 27 mei 2014

Wat een geweldig lustrumfeest hebben wij met elkaar gehad! We hebben drie ontzettend leuke en gezellige dagen gehad met de kinderen, de ouders en het team van De Hobbitstee. 

 

Op vrijdag 23 mei organiseerde de ouderraad een groot feest voor alle kinderen en leerkrachten van De Hobbitstee. Het plein was prachtig versierd en er stonden 3 grote barbecues om iedereen van eten te voorzien. Nadat we gezellig met elkaar hadden genoten van de heerlijke stokbroodjes, het lekkere vlees en elkaars gezelschap was het tijd om te dansen. Door het prachtige weer konden we met elkaar op het schoolplein genieten van de muziek van de twee dj's John en Dave. Vanaf 18.45 uur waren de ouders ook van harte welkom om nog even mee te dansen, gezellig te kletsen of nog een hapje te eten.

 

Op maandag 26 mei was omgetoverd tot 'dag van de poëzie'. De kinderen van de onderbouw zijn op vossenjacht gegaan en moesten op zoek naar Janneke, Puk en nog veel meer bekende boekpersonages. 's Middags kwam er een echte goochelaar om de kinderen te vermaken. De kinderen van de bovenbouw zijn de hele ochtend op een creatieve manier bezig geweest met elfjes, lymericks, beeldtaal, songteksten enzovoort. Zij hebben 's middags naar de film 'ja zuster, nee zuster' gekeken met elkaar.  

 

Op dinsdag 27 mei was er vanaf 16.30 uur een vrijmarkt en een boekenmarkt. Deze middag hadden wij ook een speciale gast, namelijk de schrijver Edward van de Vendel. Hij was speciaal naar onze school gekomen om de schoolbibliotheek te openen samen met een aantal leerlingen die zich hadden verkleed als hun favoriete boekpersonages. De ouderraad heeft de afgelopen tijd allerlei boeken verzameld. Deze boeken werden verkocht en de opbrengst wordt gebruikt om de schoolbibliotheek verder uit te breiden. 

 

Zonder de ouderraad en de hulp van alle ouders was dit geweldige feest niet mogelijk geweest en daarom willen wij iedereen ontzettend bedanken voor alle hulp! Bedankt voor alle gezelligheid!