Schoolvoetbaltoernooi - 18 maart 2015

De Hobbitstee doet weer mee aan het schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door Jeugd Actief. Op woensdag 18 maart spelen de jongens van groep 5 en 6 op het terrein van LRC. Op woensdag 25 maart spelen de meiden van groep 5, 6, 7 en 8 op het terrein van LRC. Op woensdag 1 april spelen de jongens van groep 7 en 8 op het terrein van Leerdam Sport '55.

We vinden het leuk als er veel familie, vrienden en andere belangstellenden komen aanmoedigen (met spandoeken en vlaggen is natuurlijk nog leuker). We gaan, naast de eerste prijs voor het beste voetbalteam, ook dit jaar voor de FairPlay Cup. Voor ons als school staat het plezier van de voetballers voorop en we zijn er dan ook erg trots op dat we al twee jaar achter elkaar de FairPlay Cup hebben gewonnen door vooral veel plezier met elkaar te maken.

We willen u vragen om ons ook dit jaar te helpen om de FairPlay Cup te winnen :-)!