Kinderboekenweek 2015 - 16 oktober 2015

Afgelopen anderhalve week zijn we druk bezig geweest met de Kinderboekenweek: Raar, maar waar! In verschillende klassen stond er een bepaald thema of boek centraal en daaromheen werd er van alles gedaan. Zo is groep 1/2 b bijvoorbeeld op zoek gegaan naar de 'dader' van de poep op de kop van mol, groep 1/2 c heeft geprobeerd een machine te maken om van een kip een varken te maken, groep 4 is druk geweest met de uitvindingen van Keepvogel en groep 7 was in de ban van het getal pi. Ook in de andere groepen zijn er goocheltrucs en proefjes uitgevoerd. Op vrijdag was er een tentoonstelling van al deze leuke activiteiten in de hal. Erg leuk dat er zoveel belangstellenden naar de voorstelling zijn komen kijken!