Afscheid juf Janet - 20 april 2016

Juf Janet gaat de Hobbitstee verlaten met de meivakantie. Zij heeft een nieuwe baan aangenomen bij ‘De Toekomst’ in Gorinchem, waar zij les gaat geven aan gevluchte kinderen om te integreren in de Nederlandse samenleving. Het werken met deze kinderen is een passie van Janet, jaren geleden heeft zij ook met deze kinderen gewerkt en in onze regio zijn er leerkrachten nodig die het onderwijs aan vluchtelingen kunnen en willen verzorgen. Dat betekent dat wij haar moeten missen op De Hobbitstee. Op dinsdagmiddag 19 april nemen de kinderen van groep 2/3 A en het team afscheid van haar. Wij wensen haar heel veel succes met haar nieuwe uitdaging en hebben bewondering voor de manier waarop zij zich wil inzetten voor kinderen die dat nodig hebben.Bedankt voor de afgelopen jaren!