CONTACTGEGEVENS

Prinses Irenelaan 2a
4141 ES Leerdam
0345-614977
hobbit@obsdehobbitstee.nl

Meer

Agenda


Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland.

Archief

Rapavond groep 8 - 10 mei 2016

De kinderen van groep 8 hebben de afgelopen weken met Georgios een rapavond voorbereid. Zij hebben een eigen rap en in meerdere groepen een rap geschreven. Dit jaar hebben de kinderen ervoor gekozen om geld op te halen voor de organisatie 'Het Vergeten Kind'. 

 

In Nederland hebben duizenden kinderen de pech om niet op te groeien in een stabiele en veilige thuisomgeving. Het zijn vergeten kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Zij leven noodgedwongen in opvanglocaties in een sobere leefomgeving met vaak beperkte specialistische begeleiding en minimale speelmogelijkheden. Deze organisatie probeert de speel- en leefomgeving te verbeteren, activiteiten voor deze groep kinderen te organiseren en de maatschappijj bewust te maken en voor te lichten over deze groep kinderen. 

 

De kinderen hebben, naast het rappen, ook alvast een voorproefje gegeven van de musical door een van de liedjes te zingen. Het was een gezellige avond en in totaal hebben de kinderen van groep 8 van De Hobbitstee 275 euro bij elkaar gerapt tijdens deze benefietavond.