BSO Pluskanjers op de Hobbitstee - 01 december 2016

De SKCN gaat starten met een BSO op de Hobbitstee! Zij zullen het lokaal gebruiken waar ook onze Plusklas werkt. De BSO heet toevallig ook de Pluskanjers.

De Pluskanjers zullen starten per 5 december en vanuit de BSO de Hofkanjers gaan er begeleiders mee. Het aanspreekpunt is Sjoukje. Het gaat om de oudste groep kinderen en zowel om kinderen van de Hobbitstee als de Julianaschool. Kinderen van de Hobbitstee kunnen om 15:15 uur zelfstandig naar het lokaal van de Pluskanjers.

Na 17:30 uur gaan de Pluskanjers naar de overkant om zich weer aan te sluiten bij de Hofkanjers. Daar kunnen ze dan worden opgehaald. Voor 17:30 uur zal het ophalen dus op de Hobbitstee bij de Pluskanjers zijn. Wij heten de BSO hartelijk welkom op de Hobbitstee en we vinden het leuk om met hen te gaan samenwerken!