Uitnodiging afsluiting culturele ankers 2017 - 17 maart 2017

Beste ouders en verzorgers,

Na de voorjaarsvakantie zijn we in alle groepen weer begonnen met het culturele anker van Leerdam: Glas. Iedere groep ontdekt een ander facet van de productie en verwerking van glas, het product waar Leerdam sinds lange tijd mee verbonden is geweest. Daarvoor bezoeken de kinderen het Glasmuseum, de glasblazerij, een glaswinkel en een glasgalerie. Ze leren over glas als toepassing in ons dagelijks leven maar ook over glaskunst.

Graag willen we u uitnodigen om op donderdag 30 maart van 16.00 uur tot 17.30 uur te komen kijken op school naar de presentatie van onze ontdekkingen. De kinderen van groep 6 nemen u mee en verzorgen een rondleiding langs alle glasactiviteiten terwijl de gastheren en gastvrouwen van groep 8 zorgen voor een hapje en een drankje.

Wij hopen dat u allemaal komt kijken!

Team Hobbitstee