ONS TEAM 


DIRECTIE

 

 

Cornélie Bogerd

Mijn naam is Cornélie Bogerd. Sinds augustus 2019 mag ik mij clusterdirecteur noemen met als stamschool OBS De Hobbitstee. Een ontzettend fijne school waar ik erg vertrouwd mee ben.

Samen met het team staan wij op de Hobbitstee voor goed onderwijs, een veilig schoolklimaat waar kinderen de ruimte krijgen om zich optimaal te ontwikkelen.

Samen met u, doen wij ons best de meest passende ondersteuning te geven aan uw kinderen om hen vleugels te geven!

Doorgaans ben ik van maandag tot en met donderdag op school aanwezig of telefonisch bereikbaar.


 

e-mail: cbogerd@o2a5.nl

 
 

GROEP 1/2A

 

Bianca Janssen

 

Mijn naam is Bianca Janssen, samen met Lindy Nelissen geef ik les aan groep 1/2A. Ik ben op donderdag en vrijdag in de groep.

Ik ben een enthousiaste leerkracht, die zich voor 100% inzet voor iedere leerling. Ik wil leerlingen het vertrouwen geven, het positieve benadrukken en ze uitdagen in een veilige omgeving.

Ik vind het belangrijk dat de leerlingen op zijn/haar eigen tempo en niveau kunnen ontwikkelen. 

Het contact met kinderen gecombineerd met hun enthousiasme en eerlijkheid zorgt er voor dat ik veel voldoening en plezier uit mijn werk haal.

Door de interactie tussen mij en de kinderen en de kinderen
onderling is elke schooldag anders. 

  

e-mail: bjanssen@o2a5.nl
 

GROEP 1/2A EN 1/2B

Lindy Nelissen
Ik ben Lindy Nelissen en ik ben opgegroeid in de omgeving van Nijmegen. Ik woon nu samen met mijn vriend in Leerdam. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te koken voor gezelschap, een goed boek te lezen of op reis te gaan. Ik heb al een aantal mooie reizen mogen maken naar onder andere landen als IJsland, Mexico en Suriname, maar mijn favoriete vakantieland blijft Italië. Ik geef 3 dagen per week les aan de kleuters.

Het ontwapende, eerlijke, ontdekkende karakter van kleuters en het spelenderwijs aan de gestelde doelen werken, maken iedere dag met kleuters uniek en een feestje. Het is mooi om als leerkracht te zorgen voor een goede basis aan de start van de schoolcarrière van kinderen. Ik werk met veel plezier op de Hobbitstee!

e-mail: lnelissen@o2a5.nl

 GROEP 1/2B EN ONDERBOUWCOÖRDINATOR

 
 

Renee van der Leeden-van der Lee

Mijn naam is Renee van der Leeden. Ik ben werkzaam in groep 1 en 2. Ik vind het heel erg leuk om met jonge kinderen te werken. Ze zijn eerlijk en enthousiast. Het is fijn om een goede basis te kunnen leggen voor hun verdere schoolloopbaan.
 

Daarnaast ben ik werkzaam als coördinator voor de onderbouw. De ontwikkeling van het jonge kind is erg interessant en veelzijdig. Het is leuk om bij de kunnen dragen aan de doorgaande lijn tijdens deze belangrijke basisjaren.
 

Elk kind is bijzonder, dat maakt werken in het onderwijs zo speciaal.
 

Ik geniet elke dag opnieuw!
 

e-mail: rvanderlee@o2a5.nl

  

GROEP 1/2C


Patty den Hartog

Mijn naam is Patty den Hartog, 32 jaar, moeder van Wout en woonachtig in Leerdam. In mijn vrije tijd ben ik veel met Wout bezig en spreek ik af met vriendinnen, maar ik vind lekker rustig Netflixen ook heerlijk. Dit schooljaar ben ik gestart als leerkracht voor de kleuters van groep 1/2 C op de Hobbitstee. Ik heb inmiddels al enige jaren ervaring met kleuters en blijf de ontwikkeling die de kinderen doormaken mooi vinden om te zien. Kleuters zijn eerlijk en nieuwsgierig, dit maakt het werken met hen zo leuk en afwisselend. Ik heb ontzettend veel zin om op deze leuke school aan het werk te gaan!

e-mail: pdenhartog@o2a5.nl
 

 

GROEP 3

 

Riquet van Stijn

Ik ben Riquet van Stijn en ik ben de juf van groep 3 op woensdag, donderdag en vrijdag. Ik doe dit samen met mijn collega Anja van Geffen. Ik heb veel affiniteit met jonge kinderen. Ze maken in korte tijd grote sprongen in hun ontwikkeling. Het is een uitdaging om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Het werk geeft me veel plezier en voldoening, geen dag is hetzelfde en ieder kind is uniek.

Verder probeer ik als interne cultuurcoördinator iedereen enthousiast te maken voor cultuur en creativiteit in de school. Ook ben ik de verbindende schakel tussen school en culturele omgeving.

Ik verheug me op het komende schooljaar en ga er samen met de kinderen, de ouders en mijn collega’s een mooie tijd van maken.

 

e-mail: rvanstijn@o2a5.nl

 

GROEP 3 EN 5


Anja van Geffen

Mijn naam is Anja van Geffen en ik werk dit jaar in groep 3 en 5. Samen met mijn collega's mag ik mij gelukkig prijzen deel uit te maken van het actieve leuke team van de Hobbitstee. Met plezier geef ik les aan groep vier. Mijn lievelingsvakken zijn rekenen en gym. Daarnaast vind ik het leuk om kinderen dingen te leren met behulp van de computer.
 

Het geeft mij energie om 's morgens de kinderen met een glimlach om hun mond binnen te zien komen. Tijdens de lessen is het steeds weer een mooie ervaring om te zien hoe serieus kinderen met hun werk bezig zijn. En hoe blij ze zijn als ze een ingewikkeld vraagstuk hebben opgelost. Regelmatig hoor je dan ook: "Ooh juf, nu snap ik het!"

 

e-mail: avangeffen@o2a5.nl

 

GROEP 4


Denise van Est

Hoi! Mijn naam is Denise van Est en ik geef dit jaar les aan groep 4. Ik ben aanwezig op maandag tot en met donderdag. 

Ik vind het belangrijk dat ieder kind met plezier naar school gaat. Daarom geef ik veel aandacht aan het pedagogisch klimaat in de klas. Naast het leren vind ik humor ook erg belangrijk. 

Het is fijn om mijn steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkelingen van ieder kind. Ieder kind is uniek. Dit geeft mij veel energie en voldoening.  

Ik kijk uit naar dit schooljaar en hoop er een gezellig, maar ook leerzaam jaar van te maken! 

e-mail: dvanest@o2a5.nl 

 

  GROEP 4 EN 6
 

Margriet Sonders

Mijn naam is Margriet Sonders. Ik geef les aan groep 4 en 6, samen met Denise en Inez. Mijn werkdagen zijn woensdag en vrijdag. 

Werken met jonge kinderen vind ik erg fijn. Ze zijn open, spontaan en ontdekken de wereld op hun eigen manier. Het is een uitdaging om kinderen hun talenten te laten ontdekken.

Een goede sfeer in de groep is voor mij erg belangrijk. Kinderen kunnen zich pas ontwikkelen als ze zich op hun gemak voelen.

Ik heb erg veel zin in het nieuwe schooljaar en hoop er met de kinderen, ouders en collega’s een gezellig en leerzaam jaar van te maken.


e-mail: msonders@o2a5.nl


 


 

GROEP 5 EN 8, MIDDENBOUWCOÖRDINATOR (en tijdelijk intern begeleider)

 

Karen Looijen

Mijn naam is Karen Looijen. Als juffrouw van groep 5 en 8 geef ik les op maandag tot en met vrijdag. Tot de kerstvakantie neem ik de taken van Christel als intern begeleider over, vanwege haar zwangerschapsverlof. 

 

Ik vind het leuk om kinderen zelf naar oplossingen te laten zoeken, leren samen te werken en leren initiatieven te nemen. Dit probeer ik in alle vakken terug te laten komen door middel van verschillende coöperatieve werkvormen die wij op de Hobbitstee vaak gebruiken. Daarnaast vind ik het als leerkracht en als gedragsspecialist waardevol om kinderen te laten ervaren dat zij mogen zijn wie zij willen zijn en dat iedereen zich veilig kan voelen. Door de lessen van de Kanjertraining wordt hier onder andere aandacht aan besteed.

 

Mijn lievelingsvakken zijn taal, spelling en gym. Wanneer de kinderen lekker gaan bewegen, doe ik graag met de kinderen mee! 


e-mail: karenlooijen@o2a5.nl

 

GROEP 6


Inez Bohncke

 

Mijn naam is Inez Bohncke. Aankomend schooljaar sta ik vier dagen per week voor groep 6. Ik heb er hartstikke veel zin in!

Ik streef ernaar dat ieder kind elke dag met plezier naar school komt en open staat om te leren. Daarvoor hecht ik veel waarde aan een veilige en vertrouwde sfeer in de klas. De kinderen respecteren elkaar, respecteren de leerkracht en de leerkracht respecteert de kinderen zoals ze zijn.

Ik kijk uit naar een gezellig jaar samen met de kinderen van groep 6!

 

e-mail: ibohncke@o2a5.nl

 

GROEP 7


  

Alexander Caspers

Hallo, mijn naam is Alexander Caspers en ik werk inmiddels alweer een aantal jaar op OBS de Hobbitstee. Dit schooljaar mag ik weer proberen er samen met de leerlingen van groep 7 een mooi schooljaar van te maken.

Maar wat houdt een “mooi” schooljaar eigenlijk in?

Die vraag is niet gemakkelijk te antwoorden. Daarvoor is iedere groep en ieder kind uniek. Daarnaast krijg je ieder jaar weer te maken met een enorme diversiteit aan uitdagingen. Zowel op leergebied, als gedragsmatig, op sociaal emotioneel vlak, gezondheid, sportiviteit en welbevinden. Daar wil je als leerkracht, samen met je collega’s en ouders, voor zorgen dat ieder kind zich positief ontwikkeld. Als we bij iedere leerling op een van deze, of meerdere vlakken winst kunnen boeken; dan is het jaar voor mij al grotendeels geslaagd.
 

e-mail: acaspers@o2a5.nl

 


GROEP 8 EN BOVENBOUWCOÖRDINATOR


Wendy Biemans-Niesthoven

Ik ben Wendy Biemans en ik sta voor groep 8 en dit jaar doe ik dat samen met Karen. Ik draag mijn steentje bij aan de ontwikkeling van deze kinderen. Ik vind het mooi en het geeft mij tevens een dankbaar gevoel om te zien hoe een kind kan groeien. Daar krijg ik energie van!
 

Mijn lievelingsvakken zijn rekenen en muziek. Expressievakken vind ik erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Hierin kan ieder kind zich op zijn manier uiten.
 

Wat ik ook belangrijk vind is de sfeer in een groep. De sfeer in een groep is medebepalend voor de leerprestaties van kinderen. Daarom heb ik de Kanjertraining (sociale vaardigheden) hoog in het vaandel staan.

 

e-mail: wniesthoven@o2a5.nl
 

 

 

INTERN BEGELEIDER

 

Christel van Dijk-Bongers

Ik ben Christel van Dijk - Bongers en ik ben jarenlang de leerkracht geweest van verschillende groepen, maar vooral van groep 8. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, maar ik ben me ondertussen blijven specialiseren. Zo heb ik de master tot gedragsspecialist voltooid en ben ik de anti-pestcoördinator / Kanjercoördinator en vertrouwenspersoon geworden.

Na tien jaar ervaring was het tijd voor een nieuwe uitdaging en daarom ben ik sinds 2019 begonnen met mijn taak als intern begeleider op de Hobbitstee. Samen met Cornélie probeer ik er voor te zorgen dat alle kinderen op de Hobbitstee passende zorg krijgen. Niet alleen qua werk en niveau, maar ook op sociaal-emotioneel gebied. Kinderen, ouders en leerkrachten kunnen bij mij terecht om samen te bekijken hoe we passende zorg met elkaar kunnen realiseren. Het geeft veel voldoening als een bepaalde aanpak werkt en we er samen voor zorgen dat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen op de Hobbitstee! 

e-mail: cbongers@o2a5.nl

  

ONDERWIJSASSISTENT


Denise Krikke- de Bruijn
 


Ik ben Denise Krikke-de Bruijn. Na 2,5 jaar als vrijwilligster op De Hobbitstee, ben ik vanaf vorig schooljaar vier dagen per week werkzaam als onderwijsassistent.

Ik heb de afgelopen 2,5 jaar ondervonden dat de Hobbitstee een hele gezellige, open, actieve school is. En ik ben dan ook erg blij dat ik vanaf dit schooljaar deel uit ga maken van deze school en dit team.

Ik vind het een uitdaging om het uiterste uit elk kind te halen, met ieder zijn eigen karakter, interesse en niveau. Ieder kind verdient extra aandacht, op welke manier dan ook, en ik hoop de kinderen dat te kunnen geven.

Ik heb er erg veel zin in en kijk er naar uit om het schooljaar te beginnen!

 

 

 

ONDERSTEUNER


Gabrielle de Vree
Mijn naam is Gabrielle de Vree, 26 jaar oud en woon zowel in Leerdam als in Venray. Sinds 2022 ben ik begonnen op de Hobbitstee. Een aantal jaren ben ik werkzaam geweest op de Wilgenhoek in Leerdam.
Van nature ben ik een spontaan en leergierig persoon. In mijn vrije tijd geniet ik dan ook van uitjes, reizen, maar ook lezen en tekenen vind ik erg leuk. Het verheugt mij dan ook dat ik een steentje bij kan dragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Kleuters zijn eerlijk en nieuwsgierig, dit maakt het werken met hen zo leuk voor mij. In alle groepen 1/2 zal ik werkzaam zijn ter ondersteuning van de leerkrachten in de onderbouw als onderwijsassistent. Ik kijk met veel plezier uit naar de gezellige tijd met de kinderen en collega’s van groep 1/2. 
 

 

 

 

CONCIËRGE

 

Jacqueline Wijk en André van 't Pad

Wij zijn Jacqueline Wijk en André van ’t Pad. Sinds 1994 zijn wij bij de Hobbitstee betrokken. Eerst alleen als ouder en de laatste jaren ook als conciërge. Op de maandag, woensdag- en vrijdagochtend kun je mij (Jacqueline) ergens in of rond om de school tegen komen. Ik probeer het team te ondersteunen zoveel en waar ik kan. Van kleine reparaties tot huishoudelijk werk en van het bijhouden van het schoolplein tot kopieerwerk, een echte duizendpoot. Voor de ‘grotere’ klussen en het ‘zware’ werk helpt André mij. Verder houden wij van een heleboel dingen o.a. badminton, klussen, gezelligheid en we zijn ook altijd in voor een grapje.

  

 

OVERBLIJFCOÖRDINATOR

 

Haydie Klemann

Mijn naam is Haydie Klemann uit Leerdam. Ik coördineer met veel plezier het overblijven op de Hobbitstee. Samen met een zeer enthousiast en gekwalificeerd team van overblijfkrachten, verzorgen we vier keer per week de tussenschoolse opvang. Deze functie omvat onder andere het begeleiden van de overblijfouders, het verzorgen van een correcte administratie en het plannen van allerlei bijbehorende activiteiten.

Regelmatig doen we ook wat extra's voor en met de kinderen, zodat ze continu genieten van het belangrijke rustmomentje tijdens de drukke schooldagen. Met veel bezieling en inzet hoop ik nog lang voor de Hobbitstee, maar vooral voor alle kinderen, hun vertrouwde aanspreekpunt te zijn.

Kinderen zijn creatief, inspirerend en geven me enorm veel positieve energie. Mede daarom ben ik blij, om me als ouder op deze bijzondere manier voor de school te kunnen inzetten.

 

e-mail: p.klemann@chello.nl

 

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

 

Manon van Rossum-Geurtsen

Mijn naam is Manon van Rossum-Geurtsen en sinds 2018 ben ik werkzaam op de Hobbitstee als administratief ondersteuner. Deze werkzaamheden verricht ik ook nog voor de andere scholen van Cluster Leerdam (de Wilgenhoek, beide vestigingen van de Sterrenkijker en het Mozaïek) en werk ik ook nog op het bestuurskantoor van O2A5. Meestal ben ik op maandag werkzaam op de Hobbitstee. Tussendoor spring ik ook nog wel bij op de andere locaties. Ik verwerk dan de financiële administratie en ondersteun de directie bij het financiële beleid. Ook ondersteun ik Haydie bij de TSO-administratie.

Hoewel alle vijf de scholen onderdeel zijn van O2A5 zijn ze erg verschillend, dat is erg leuk om te zien en maakt mijn werk afwisselend. 

e-mail: mgeurtsen@o2a5.nl